Tanulj meg vezetni autóversenyzőkkel!

Játssz és nyerj – töltsd ki a lejjebb található kvízt!

Kvíz általános iskolás gyerekeknek

Kvíz speciális iskolás gyerekeknek

 

Az ipolysági TBA Racing és dömsödi M&B Autó és Motor SE közösen tart közlekedés-biztonsági, vezetéstechnikai és versenytechnikai képzést felső tagozatos Ipolyság és Dömsöd környéki gyerekek részére.

Olyan 11-15 éves gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnék kipróbálni a vezetés élményét, a krízishelyzetek helyes kezelését, akiket érdekel az autósport és szeretnék elsajátítani a biztonságos közlekedés alapjait egy élményekkel teli, felejthetetlen eseménysorozat keretein belül.

A „Jó söfőr, biztos célbaérés” pályázat az Interreg Kisprojekt alap keretein belül valósul meg.

Egy pár általános információ (amit pontosan csinálni fogunk):
A két versenycsapat karöltve összesen 4db határon átnyúló közlekedés-biztonsági rendezvényt fog megvalósítani, ebből kettő általános iskolás gyerekek részére, kettő pedig speciális iskolás gyerekek részére hirdet meg.

Általános iskolás gyerekek részére a rendezvénysorozat első felvonására Ipolyságon kerül sor 2020. augusztus 19-én, második felvonására pedig Dömsödön, 2020. augusztus 22-én.

Az első rendezvényen a elsősorban megismerkedhettek versenyautóinkkal, és innovatív KartCross sporteszközünkkel, melyet kimondottan gyerekek részére fejlesztettek ki, vezetéstanulás céljából. A technikai ismertetést egy elméleti oktatóóra követ majd, ahol is versenyzőink és mentoraink adnak majd elő a vezetésről, közúti és versenypályai szabályokról – természetesen interaktív, érthető és izgalmas módon. Ezt egy szimulátorozás követi majd, ahol virtuálisan vezethetnek és versenyezhetnek majd a gyerekek, ezzel bemelegítve az éles vezetésre. Ezután kis gyakorlópályánkon ismerkednek össze a gépjárművezetés legalapvetőbb részeivel: elindulás, gázadás, fékezés és manőverezés. Végül egy kresz parkban tehetik próbára tudásukat, mindezeket dupla pedálsoros autókkal, professzionális versenyzőkkel és mentorokkal!

A második rendezvényre Dömsödön kerül sor, a Dömsödi Autocross Arénában, ami egy nemzetközi versenypálya. Elsősorban felfrissítjük a emlékeiteket a múlt alkalom ismereteiről. Ezt követően egy élményautózásra invitálunk titeket, hogy megismerkedjetek a pályával. Ez után újra a gyakorló autókba, és KartCross-ba ülhettek,először a pálya egy részét majd fokozatosan növelve a távot, végül teljes távot teljesíthettek majd. Ezután helyzeteket fogunk szimulálni, mint a csúszós útfelületet, így a szakértőink segítségével megtanulhatjátok, hogyan kell kikorrigálni a jármű csúszását és egyéb mozgásait.
Anyunak és apunak sem kell aggódnia, hisz hatalmas figyelmet fordítunk a biztonságra, versenyzőinken, mentorainkon és pedagógusok jelenléte mellett biztonsági szakértők is jelen lesznek a rendezvényeken. Így egész nap biztonságos és szakszerű felügyelet alatt lesztek. A rendezvények teljesen ingyenesek, háromszori étkezés, az utazás és minden egyéb költség biztosított.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani és kitölteni a kvízünket. A 15 legjobb és leggyorsabb megoldó nyer meghívást a rendezvényre! Ne habozz hát, játssz és nyerj, látjuk egymást a pályán!

További információért kattints a „kapcsolat” fülre és keresd bizalommal csapatunkat.

Speciális iskolás gyerekek részére a rendezvénysorozat első stációja Ipolyságon kerül megrendezésre, második stációja pedig Dömsödön, mindkét rendezvény 2020 szeptemberében.

Az első rendezvényre úgy szintén Ipolyságon kerül sor. A napot technikai és elméleti oktatóórával kezdjük. Ez után a gyerekek verseny szimulátorba ülnek, ahol is több fajta versenyautót és több fajta versenypályát próbálhatnak ki, mindezt a legkönnyebb (számítógépes játék szinttől), a legnehezebb (valós autóvezetést szimuláló szintig) mindenfajta beállítást kipróbálhatnak. Szakértőink ez alkalommal is rengeteg tanáccsal illetve segítséggel látják majd el a gyerekeket. Ez egy remek lehetőség ezen gyereknek, hogy belekóstolhassanak a vezetés világába, teljes biztonságos körülmények között. Emellett természetesen különféle színes játékos készségfejlesztő programmal is készülünk.

A második rendezvényre ugyancsak a Dömsödi Autocross Arénában kerül sor. Ezesetben egy egész napos élményautózásra invitáljuk a gyermekeket, ahol is csapatunk versenyzői a versenyautóinkkal fogják megautóztatni a gyerekeket. Ezek az autók egy jelenleg is bajnokságban versenyző gépek, melyek a FIA által kiadott biztonsági normák szerint épültek. Ez egy hatalmas élmény gyermeknek és felnőttnek egyaránt, a résztvevők arcára pedig levakarhatatlan mosolyt csal. A nem soron lévő gyermekek sem fognak unatkozni, különböző autósporttal kapcsolatos programmal és játékkal szórakoztatjuk majd őket. Természetesen szintén hatalmas figyelmet fordítunk a biztonságra, és a rendezvényeken versenyzőinken, mentorainkon és a speciális pedagógusok jelenléte mellett biztonsági szakértők is jelen lesznek a rendezvényeken. Így egész nap biztonságos és szakszerű felügyelet alatt lesznek a gyerekek. A rendezvények ebben az esetben is teljesen ingyenesek, háromszori étkezés, az utazás és minden egyéb költség biztosított.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani és kitölteni a speciális kvízünket. A 15 legjobb és leggyorsabb megoldó nyer meghívást a rendezvényre! Ne habozz hát, játssz és nyerj, látjuk egymást a pályán!