TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEK

Új reklámfelületet keres? Olyan reklámot, ami egyedi és emberek ezrei látják Európa szerte? Szeretné, ha az Ön reklámja jelen lenne a profi autósportban, nemeztközi színtéren? Jó helyen jár!

 

Egyedi lehetőséget kínálunk arra, hogy összekösse cégét / termékeit Közép-Európa egyik vezető versenycsapatával.

Az egész versenyszezon alatt láthatók lesznek az Ön reklámjai, a Szlovák, Magyar és Közép-Európa Autocross Bajnokság futamainak keretén belül, melyek mind hatalmas nézői látogatottságnak örvendnek. Emellett természetesen a logója nem fog hiányozni a plakátokról, illetve a csapat által kiadott reklámanyagokról sem.

Nagy közkedveltségnek örvend továbbá Facebook és weboldalunk is, ahol szintén megjelentetjük cége logóját, egyenes átirányítással az Ön weboldalára. Az internetes megjelenítés mellett a nyomtatott médiában is rendszeresen megjelenünk.

Legfőbb rekámozási felületeink természetesen az autóink, melyek kihívó külsejükkel és hatalmas teljesítményükkel minden tekintetet megragadnak. Az autókon, a szerződésbe foglalt helyen és méretben fog helyet foglalni az Ön reklámja, az egész szezon, valmint az azt megelőző, illettve követő médiakonferenciák ideje alatt.

A versenyeket követően, részletes beszámolót küldünk az adott hétvége történéseiről és eredményeiről is.

Végezetül hozzátennénk, hogy kis csapatként kezdtük, és pontosan tudjuk, hogyan kell sokat csinálni a kicsiből. Lépjen be hát Ön is a motorsport világába, és győződjön meg róla saját szemével, hogy a közép-európai színtéren kevesen tesznek meg annyit az Ön reklámjáért, mint mi.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, és keressen fel minket.

Elérhetőségeink: 0918 763 985 vagy tomi.tba@gmail.com e-mail címen.

PARTNEREINK